Studentplakat / Studentskylt

Studentplakat, även kallat studentskylt blir alltmer vanligt när ungdomarna tar studenten. Vi leverera unika studentplakat med härliga färger. Ett roligt, fint och unikt plakat gör utspringet lite extra trevligt. I Stockholm när studenten närmar sig är det bra att vara ute i god tid då våra studentskyltar är väldigt populära.studentskylt, Studentplakat

Studentplakaten är i A2 (60 x42cm) och kan utformas med olika layouter och bilder. Vi har flera olika layouter du kan välja mellan och alla kan anpassas efter dina egna önskemål med färg illustrationer.

Vi kan använda bilder både från papperskopior, negativ, digitala filer och även från diabilder. Då bilden oftast förstoras upp väldigt mycket är det ju självklart bäst att ha en så skarp och ren bild som möjligt för bästa resultat.

Finns det skador och repor på originalbilden kommer dessa att synas även på den digitaliserade bilden. Du kan beställa en extra redigering om din bild är mycket skadad.

För många är studentdagen en betydelsefull dag och att ha ett fint porträtt i samband med det som minne är uppskattat.  Du kan beställa en studentfotografering hos oss för att få ett vackert porträtt till väggen och i familjens fotoalbum. Läs mer om studentfotografering här.

Pris studentplakat

Studentplakat inkl. skaft och regnskydd: 395 kr
Ni kan även beställa små kopior av plakaten i visitkortsstorlek: 50 kr/karta (En karta 8st)

Studentskylten hämtas här hos oss i fotostudion. Vi finns i Skogås som ligger söder om Stockholm mellan Haninge (Handen) och Farsta, och du kan lätt ta dig till oss både kommunalt och med bil. Det är ca 20 minuter från Stockholm, 5-10 min från Haninge eller Farsta.

Exempel på layouter för våra plakat:

 • Boka tid för körkortsfoto

  Körkortsfoto ID-foto Behöver du en tid för nytt körkortsfoto eller foto till ID-kort? Vi gör även bilder till pass och visum. Hör av dig så bokar vi en tid!

  Vi nås lättast på telefon mellan 10-17 Susanne: 0730887799 Priser körkortsfoto hittar du här.

 • Hitta Hit

  Utanför Studions entré finns förhyrda parkeringar, p -plats nr 9 är vår. Klicka så öppnas kartan större.
 • Studentskylt

  Studentplakat unik design
  Välj bland unika och färgglada designer på er studentskylt här.