Om studion

Skogås Foto & Design

Välkommen till Skogås egna lilla Fotostudio på Lötbacken 4, i Skogås. Vårt jobb är att se till att du får den hjälp och service du förtjänar. Vi ligger nedanför Skogås Centrum bredvid Östra grundskolan. Parkering finns precis utanför entrén, plats nr 9 är vår. Entrédörren är tillräckligt bred även för dig som kommer med rullstol. Hos oss kan du betala både med kort och kontant .

I vår Fotostudio

I vår fotostudio finns utrustning för att klara av de allra flesta fotograferingarna, men vi har i dagsläget mest inriktat oss på enskilda porträtt så som profilbilder och företagsporträtt. Det finns flera studioblixtar, softboxar i olika storlekar, raster och paraplyer för att kunna skapa ett passande ljus för olika uttryck i fotograferingen. Det finns även tillgång till fast ljus i form av dagsljuslampor när det behövs.

Vanligast vid en fotografering är att man använder ett bakgrundspapper i svart, vitt eller grått, men vi har även andra färger för den som vill ha en lite mer färgglad bild. Förutom bakgrundspapper har vi även tapetvägg för en mer levande bild.

Förutom olika typer av porträttfotografering skapar vi även grafiska designer, till exempel studentplakat, kort, jubileumsplakat, diplom osv. En stor del av tiden går även åt till webbdesign som är en av kärnverksamheterna för oss. Till våra företagskunder hjälper vi ofta till med att skapa layouter för visitkort, roll-up, podium och andra trycksaker.

Skogås Foto & Design är en del av företaget Diffner Digital Media som driver Diffner.se där informationen om hemsidor också finns.

Om ni undrar något eller vill göra en bokning så ring eller fyll i formuläret till oss så återkommer vi så snart vi kan..

Företagets Grundare

Några ord från mig, Susanne Diffner. Jag har hunnit med mycket i mitt liv. Det som följt mig genom hela livet är kreativitet, färg och form. Att få sjunka in i något kreativt och skapa är otroligt roligt, och att dessutom få göra det åt någon annan är väldigt givande.

Fotografering har alltid legat mig varmt om hjärtat och har alltid funnits i mitt liv.  Att nu driva en fotostudio är en stor utmaning, men såklart super skoj.

Så det är väl inte så konstigt att jag stormtrivs med att arbeta med det jag gör, webbdesign och fotografering. I min portfolio finns många nöjda kunder och när mina kunder är nöjda, är jag nöjd.

Jag valde gymnasielinje med inriktning på bland annat fotografering, och det blev många glada stunder i mörkrummet. Nu för tiden har ju mörkrummet bytts ut mot datorn och där går det ju att vara ännu mer kreativ med fotografierna.

Så det känns helt underbart att ha möjligheten att arbeta med det man älskar, vilket jag tror är en känsla som avspeglar sig till kunderna.

Varma hälsningar Susanne Diffner

 • Boka tid för körkortsfoto

  Körkortsfoto ID-foto Behöver du en tid för nytt körkortsfoto eller foto till ID-kort? Vi gör även bilder till pass och visum. Hör av dig så bokar vi en tid!

  Vi nås lättast på telefon mellan 10-17 Susanne: 0730887799 Priser körkortsfoto hittar du här.

 • Hitta Hit

  Utanför Studions entré finns förhyrda parkeringar, p -plats nr 9 är vår. Klicka så öppnas kartan större.
 • Studentskylt

  Studentplakat unik design
  Välj bland unika och färgglada designer på er studentskylt här.