Porträttfotografering

Porträttfotografering söder om StockholmPorträttfotografering kan man vilja göra av många olika ändamål. Vi fotograferar främst enskilda porträtt till företag, hemsidor eller för dig som vill ha professionella bilder för ditt cv eller sociala medier. Vi gör inte barn och familjefotografering.

Som porträttfotograf vet vi att ett porträtt är så mycket mer än bara en ögonblicksbild, det ska fånga motivet och förmedla något till åskådaren. Vanligtvis i en traditionell porträttfotografering tittar motivet rakt in i kameran, vilket ger närhet. Många gånger kan bilden bli mer spännande om motivets blick riktas någonstans utanför bild. Beroende på vad för typ av porträtt du är ute efter komponeras bilden efter dina önskemål.

Fotograferingen

Vi fotograferar porträtt i vår fotostudio i Skogås, söder om Stockholm, (mellan Farsta och Haninge) eller utomhus i vårt närområde.

Innan porträttfotograferingen är det bra om du själv tänker igenom hur du skulle vilja ha dina bilder. Ett klassiskt porträtt, tuffa eller mjuka bilder. Vad vill du ha för typ av bakgrund, ljus mörk, eller vill du vara ute om vädret tillåter? Du kan även själv ta med dig egen rekvisita om du vill göra något speciellt med din bild. Prata igenom dina önskemål med din porträttfotograf så att vi kan komponera dina bilder rätt.

1-2 veckor efter fotograferingen får ni en webb-länk och ett lösenord mailat till er. Ni kan nu i lugn och ro förhandsgranska era bilder för urval. Tänk på att förhandsvisningen kan skilja sig något mot originalet beroende på upplösning och inställning på er dataskärm.

Porträttfotografering Paket 1

A) Fotografering inkl. 2st digitala lågupplösta* bilder. Pris: 650:-

Det här paketet passar dig som vill ha fräscha bilder till t.ex. Facebook, din blogg/hemsida eller kanske infoga en mindre bild på exempelvis ett cv.  Vill du ha någon av bilderna utskrivna i större format i efterhand har vi alltid kvar originalen i 1 år, se vår prislista för utskrifter.

B) Fotografering inkl. 2st digitala högupplösta bilder. Pris: 1250:-

Vill du vara säker på att ”ha kvar originalet” eller kunna skriva ut dina bilder själv i ett större format är det detta paket du ska välja. Du får bilderna levererade antingen via mail eller en nedladdningsbar zip-fil, beroende på bildfilens storlek. Vi kan även lägga dina bilder på medhavd usb-sticka.

Porträttfotografering Paket alternativ 2

Fotografering inkl. 4st digitala lågupplösta* bilder. Pris: 1190:-

Ett paket för dig som vill ha lite fler bilder, kanske i lite olika poseringar, men fortfarande enbart till webben.

Porträttfotografering Paket 3

För dig som vill ha det lilla extra. Bilderna får ni fullt redigerade och högupplösta i digitalt format.

A) 6st högupplösta bilder. Pris: 2295:-

B) 10st högupplösta bilder. Pris: 3995:-

*Bilderna levereras lågupplösta (1024px på längsta sidan) och är anpassade för webben, vilket betyder att bilderna fungerar jättebra på dataskärmar. Det går däremot inte att skriva ut dem i större storlek med bra kvalitet. Vi lämnar i stort sett alltid RF rätt på våra bilder, men tänk också på att bilden alltid är skyddad av upphovsrätten, vilket bland annat innebär att du inte får förändra/förvränga bilden eller ta bort Copyrighten i bildfilens information. Fråga gärna om du är osäker.

 • Boka tid för körkortsfoto

  Körkortsfoto ID-foto Behöver du en tid för nytt körkortsfoto eller foto till ID-kort? Vi gör även bilder till pass och visum. Hör av dig så bokar vi en tid!

  Vi nås lättast på telefon mellan 10-17 Susanne: 0730887799 Priser körkortsfoto hittar du här.

 • Hitta Hit

  Utanför Studions entré finns förhyrda parkeringar, p -plats nr 9 är vår. Klicka så öppnas kartan större.
 • Studentskylt

  Studentplakat unik design
  Välj bland unika och färgglada designer på er studentskylt här.