• Förändringar: Tis 5/12: Stänger vi kl.17.00 Ons: 6/12: Stängt

Porträttfotografering

Porträttfotografering söder om StockholmPorträttfotografering kan man vilja göra av många olika ändamål. Som porträttfotograf vet vi att ett porträtt är så mycket mer än bara en ögonblicksbild, det ska fånga motivet och förmedla något till åskådaren. Vanligtvis i en traditionell porträttfotografering tittar motivet rakt in i kameran, vilket ger närhet. Många gånger kan bilden bli mer spännande om motivets blick riktas någonstans utanför bild. Beroende på vad för typ av porträtt du är ute efter komponeras bilden efter dina önskemål.

Vi utför allt från porträttfotografering för hemsidor, Facebook och cv:n till professionell portfoliofotografering, och även personalfotografering för företag. Självklart kan ni välja att vara vara mer än en person vid fotograferingen. Detta mot ett tillägg på 160kr/person. För paketpriser på porträttfotografering se lite längre ned.

Fotograferingen

Vi fotograferar porträtt i vår fotostudio i Skogås, söder om Stockholm, (mellan Farsta och Haninge) eller utomhus i vårt närområde.

Innan porträttfotograferingen är det bra om du själv tänker igenom hur du skulle vilja ha dina bilder. Ett klassiskt porträtt, helkroppsbild, tuffa eller mjuka bilder. Vad vill du ha för typ av bakgrund, ljus mörk, eller vill du vara ute om vädret tillåter? Du kan även själv ta med dig egen rekvisita om du vill göra något speciellt med din bild. Prata igenom dina önskemål med din porträttfotograf så att vi kan komponera dina bilder rätt.

1-2 veckor efter fotograferingen får ni en webb-länk och ett lösenord mailat till er. Ni kan nu i lugn och ro förhandsgranska era bilder för urval. Tänk på att förhandsvisningen kan skilja sig något mot originalet beroende på upplösning och inställning på er dataskärm.

Porträttfotografering Paket 1

A) Fotografering inkl. 2st digitala lågupplösta* bilder. Pris: 650:-

Det här paketet passar dig som vill ha fräscha bilder till t.ex. Facebook, din blogg/hemsida eller kanske infoga en mindre bild på exempelvis ett cv.  Vill du ha någon av bilderna utskrivna i större format i efterhand har vi alltid kvar originalen i 2 år, se vår prislista för utskrifter.

B) Fotografering inkl. 2st digitala högupplösta bilder. Pris: 1250:-

Vill du vara säker på att ”ha kvar originalet” eller kunna skriva ut dina bilder själv i ett större format är det detta paket du ska välja. Du får bilderna levererade antingen via mail eller en nedladdningsbar zip-fil, beroende på bildfilens storlek. Vi kan även lägga dina bilder på medhavd usb-sticka.

Porträttfotografering Paket alternativ 2

Fotografering inkl. 3st digitala lågupplösta* bilder, 1st utskrift i A4. Pris: 1190:-

Ett paket för dig som vill ha lite fler bilder, kanske i lite olika poseringar. Här får du även välja en bild som du får i A4 utskrift, så det blir totalt 4st olika bilder.

Porträttfotografering Paket 3

Fotografering inkl. högupplösta bilder på dvd och 1 utskrift i A4. Pris från: 2295:-

För dig som vill ha det lilla extra. Bilderna får ni fullt redigerade och högupplösta i digitalt format. Välj en porträttbild för utskrift i storlek A4.

A) 5st högupplösta bilder på DVD och valfri bild i A4 utskrift. Pris: 2295:-

B) 10st högupplösta bilder på DVD och valfri bild i A4 utskrift. Pris: 3995:-

*Bilderna levereras lågupplösta (1024px på längsta sidan) och är anpassade för webben, vilket betyder att bilderna fungerar jättebra på dataskärmar. Det går däremot inte att skriva ut dem i större storlek med bra kvalitet. Tänk också på att bilden alltid är skyddad av upphovsrätten. Du har rätt att använda dina bilder för privat bruk, men du får inte förändra bilden eller ta bort Copyrighten i bildfilens information. Fråga gärna om du är osäker.

 • Öppet för Drop-in

  Förändringar:
  Tis 5/12: Stänger vi kl.17.00
  Ons: 6/12: Stängt
  Drop-in:
  Mån, Ons, Fre: 10.00 – 14.00
  Tis & Tors: 14:00 – 18:00

  Annan tid för nytt körkortsfoto eller foto till ID-kort? Hör av dig så fixar vi det! Susanne: 0730887799

 • Hitta Hit

  Utanför Studions entré finns förhyrda parkeringar, p -plats nr 9 är vår. Klicka så öppnas kartan större.
 • Dags att förnya körkortet?

  Körkortsfoto ID-foto Det tar bara ca 10min och bilderna får du med dig på en gång! Priser körkortsfoto hittar du här.