Jubileumsplakat

Ibland vill man fira någon lite extra, kanske någon som gifter sig eller fyller år, och då kan ett roligt och fint plakat vara precis det rätta. Vi trycker jubileumsplakat till alla möjliga event och tillfällen. Det är bara din fantasi som sätter gränsen för användningsområde.

Plakaten är i A2 (60 x42cm) och utformas med olika layouter och bilder. Vi har flera olika layouter du kan välja mellan och alla kan i viss mån anpassas efter dina egna önskemål med färg illustrationer. Du kan även beställa ett helt unikt jubileumsplakat som skapas från grunden, helt efter dina egna önskemål.

Exempel på användningsområde:

 • Jubileum/Födelsedag på dörren till festlokalen
 • Ett enormt gratulationskort
 • Nygifta till bilen eller till lokalen för festen
 • Invigning

Vi kan använda bilder både från papperskopior, negativ, digitalt och även från diabilder. Då bilden förstoras upp är det ju självklart bäst att ha en så skarp bild som möjligt för bästa resultat.

Finns det skador och repor på originalbilden kommer dessa att synas även på den digitaliserade bilden. Du kan beställa en extra redigering om din bild är mycket skadad.

Priser
Jubileumsplakat utifrån befintlig layout, inkl. skaft: 350 kr

Jubileumsplakat helt egen design, inkl. skaft: 499 kr

Regnskydd finns att köpa till för endast: 20 kr

Ni kan även beställa små kopior av plakaten i visitkortsstorlek: 50 kr/karta (En karta 10st)

Plakaten hämtas här hos oss i fotostudion. Vi finns i Skogås som ligger söder om Stockholm mellan Haninge (Handen) och Farsta,och du kan lätt ta dig till oss både kommunalt och med bil. Det är ca 20 minuter från Stockholm, 5-10 min från Haninge eller Farsta.

Snart kommer exempel på layouter för våra jubileumsskyltar nedan…

 

 

 • Boka tid för körkortsfoto

  Körkortsfoto ID-foto Behöver du en tid för nytt körkortsfoto eller foto till ID-kort? Vi gör även bilder till pass och visum. Hör av dig så bokar vi en tid!

  Vi nås lättast på telefon mellan 10-17 Susanne: 0730887799 Priser körkortsfoto hittar du här.

 • Hitta Hit

  Utanför Studions entré finns förhyrda parkeringar, p -plats nr 9 är vår. Klicka så öppnas kartan större.
 • Studentskylt

  Studentplakat unik design
  Välj bland unika och färgglada designer på er studentskylt här.