• Torsdag: 29 nov 14:50 till ca 16:15 STÄNGT

Körkortsfoto och andra ID-kort

Fotograf för Körkort, ID foto, Utländska pass och Visumfoto. Från 200kr

körkortsfoto, id-foto, visumfoto, passfoto

körkortsfoto

Körkortsfoto och foto till andra ID-handlingar är du välkommen att göra på våra drop-in tider (Se kolumnen till höger) i vår fotostudio i Skogås mellan Haninge och Farsta. Normalt tar det allt som allt ca 10-15 minuter och bilderna får du med dig på en gång. Skulle det vara så att du inte har möjlighet att fotografera dig för körkort eller annat ID foto på någon av våra drop-in tider, kan du självklart ringa oss så bokar en tid som passar dig. För prisinformation se respektive rubrik nedan.
Standardstorlek är 35x45mm eller 30x40mm

Behöver du ditt fotografi digitalt eller fler kopior än vad som ingår fixar vi det.
Extra karta bilder: +30kr
Inkl. digital fil: +50kr

Körkortsfoto

Ditt körkortsfoto ska ju hänga med ett tag och det är klart att det är trevligt med ett foto du är nöjd med, samtidigt som vissa kriterier måste uppfyllas. Därför tar vi en bild tills du är nöjd med ditt foto. Vi hjälper även till med foto till förarbevis för moped eller andra fordon, samt utländska körkort. Ta gärna med dig blanketten du fått från Transportstyrelsen så fäster vi bilden åt dig på en gång.

Pris körkortsfoto 35x45mm: 200kr (4 foton)

ID-Foto

Behöver du ett fotografi till ID-handling av något slag? Ett ID-foto kan användas till olika svenska legitimationer, färdtjänstfoto, arbetslegitimation så väl som interna ID-kort på företaget. Fungerar även bra för dig som ska ha ett foto för intyg av olika slag. Vi kan även skicka bilden direkt till ditt företag bara du vet vilka kriterier filen ska uppnå.

Pris ID-Foto i standardstorlek, 2-4 bilder beroende på storlek: 200kr

Passfoto – Utländska

Har du medborgarskap i ett annat land och behöver ett nytt passfoto till ditt pass hjälper vi dig så det blir rätt. De flesta länder har krav på vit/ljus bakgrund men även passfoto med blå bakgrund förekommer. Vi kan hjälpa dig med båda. Storlek och krav på ett passfoto är olika från land till land. Därför är det viktigt att ni själva vet vilken storlek fotografiet ska vara och om det föreligger några specifika krav på utseendet. Det kan ni oftast få reda på hos er ambassad.
Svenskt passfoto tas hos polismyndigheten i samband med ansökan.

Pris Passfoto, 2-4 bilder beroende på storlek:
Standardstorlek: 200kr
Övriga specialstorlekar: 250kr

Foto Visum

Vi fotograferar visumfoto i flera olika format och kan hjälpa dig med fotografi till de flesta länder. Precis som med utländska pass har olika länder olika krav på sitt visumfoto. Exempelvis ska foto till Amerikanskt Visum vara 5×5 cm med väldigt exakta mått på hur huvudet ska vara placerat på bilden. Många länder känner vi till måtten på, men det kan ju även ändras. Se därför till att ha med dig färsk information om vilka krav som gäller för just ditt resmål. Oftast finns den informationen på dina ansökningspapper eller att hämta hos ambassaden.

Pris Visumfoto, 2-4 bilder beroende på storlek:
Standardstorlek: 200kr
Övriga specialstorlekar: 250kr (exempelvis visum till USA och Indien 5x5cm)

Varför gå till en fotograf för körkortsfoto och andra ID-kort?

Att göra ditt körkortsfoto eller ta nya foton för annan ID-handlingar hos en fotograf i stället för i någon av automaterna i Stockholm har många fördelar. Bland annat kontrollerar vi att bilden uppfyller de krav som ställs innan den skrivs ut, och du får självklart förhandsgranska bilden så vi vet att du är nöjd med den. På så sett vet du att fotografiet du skickar in är godkänt och du slipper besväret och kostnaden med att få göra om hela processen. Vi lämnar garanti på att ditt körkortsfoto eller ID-foto uppfyller de krav som gäller, förutsatt att vi fått korrekt information av dig. Givetvis tar vi om dina bilder utan kostnad om de mot förmodan inte blir godkända.

Fotostudion ligger i Skogås, mitt emellan Farsta och Haninge (Handen) och du kan lätt ta dig till oss både kommunalt och med bil. Vi har hyrd parkeringsplats precis utanför entrén. Det är ca 20 minuter från Stockholm, 5-10 min från Haninge eller Farsta.

Välkommen att göra ett nytt körkortsfoto hos oss!

 

 • Dropp-in Tider

  Förändringar:
  Torsdag: 29 nov 14:50 till ca 16:15 STÄNGT

  Drop-in ID/Körkortsfoto:
  Tisdagar: 13:00-18:00
  Onsdagar: 10:00-14:00
  Torsdagar: 13:00-18:00

  Övriga dagar ingen Dropp-in

  Behöver du annan tid för nytt körkortsfoto eller foto till ID-kort? Hör av dig så försöker vi fixa det!

 • Hitta Hit

  Utanför Studions entré finns förhyrda parkeringar, p -plats nr 9 är vår. Klicka så öppnas kartan större.
 • Förnya körkortet eller ID?

  Körkortsfoto ID-foto Det tar bara ca 10min och bilderna får du med dig på en gång! Priser körkortsfoto hittar du här.