Studentplakat 2014

Vi hjälper dig med både studentplakat och studentfotografering.

 

StudentplakatNu står våren för dörren och för många är det så småningom dags att ta studenten. Det är en minnesvärd stund som är värd att föreviga. Studentplakat och studentfotografering är något som många planerar för i god tid, vilket är vist att göra eftersom trycket för dessa produkter är stort under denna tid.

Vi har alla sett dessa härliga studentplakat som fyller skolgården när studenterna kommer ut. Ett studentplakat blir ett minne för livet så det är ju självklart att man vill ha en unik och personlig design.

De allra flesta väljer ut en rolig bild från studentens barndom till sin studentskylt och väljer också att skriva namn, vilket år och kanske vilken linje som barnet gått.

För att få ett så bra resultat som möjligt på bilden på ert studentplakat är det en stor fördel om originalet är i så gott skick som möjligt.

 

Vi kan använda bilder både från papperskopior, negativ, digitalt och även från diabilder. Är just den bilden ni verkligen vill använda repad eller på annat vis undermålig finns möjlighet att beställa extra redigering.

Vi har ett flertal mallar som ni kan välja från och anpassa efter just er smak. Studentplakaten är 60x42cm och levereras på ett skaft. Ett robust regnskydd till studentplakatet finns att köpa till som tillval.

Ni kan även beställa små miniatyr plakat som tillval (visitkortsstorlek). De ligger i kartor om 10st och är perfekt att sätta på en tandpetare och dekorera maten eller annat med.

För er som vill föreviga studenten med härliga fotografier har vi tagit fram en fotosession anpassat för just studentfotografering. Ni kan läsa med om detta paket under ”Fotografering/fler fototjänster” här på hemsidan. Vi kan också skräddarsy en fotosession efter era önskemål.

Kolla in våra mallar ni kan välja från till er studentplakat.

Studentplakaten hämtas här hos oss i fotostudion. Vi finns i Skogås som ligger söder om Stockholm mellan Haninge (Handen) och Farsta, ca 20min från Stockholm City.

  • Boka tid för körkortsfoto

    Körkortsfoto ID-foto Behöver du en tid för nytt körkortsfoto eller foto till ID-kort? Vi gör även bilder till pass och visum. Hör av dig så bokar vi en tid!

    Vi nås lättast på telefon mellan 10-17 Susanne: 0730887799 Priser körkortsfoto hittar du här.

  • Hitta Hit

    Utanför Studions entré finns förhyrda parkeringar, p -plats nr 9 är vår. Klicka så öppnas kartan större.