• Förändringar: Tis 5/12: Stänger vi kl.17.00 Ons: 6/12: Stängt

Gravidfotografering

Gravidfotografering är den perfekta gåvan till er själva och ett minne för livet!
Ett nytt liv är på väg. Magen växer så det knakar. Att vara gravid är säkert det största man kan vara med om i livet och många väljer naturligtvis att föreviga denna tid med vackra och härliga bilder. Det är kanske inte alltid man själv känner sig vacker när man är höggravid, men vi kan lova att du inte kommer att ångra dig att du har tagit några fina bilder av det växande livet i din mage. Självklart är även partnern och eventuella syskon välkomna att vara med på bilderna, vi rekommenderar då det lite större paketet.

När är då bästa tiden för gravidfotografering? Det är såklart väldigt individuellt, men ungefär i slutet av sjunde till åttonde månaden brukar vara lagom.

Fotograferingen

Fotograferingen kan ske antingen i traditionell studiomiljö eller utomhus i vårt närområde. Vi har många fina ”små plättar” i närheten av vår studio här i Skogås. I studion kan vi erbjuda olika typer av bakgrunder.

1-2 veckor efter fotograferingen får ni en webb-länk  till ett online-album mailat till er. Ni kan nu i lugn och ro förhandsgranska era bilder för urval. Tänk på att förhandsvisningen kan skilja sig något mot originalet beroende på upplösning och inställning på er dataskärm.

Lilla gravidpaketet:

Fotografering inkl. 2st utskrift 13×18 cm

Vårt lite mindre paket med en ganska kort fotosession. Vi tar fram två stycken vackra bilder antingen på bara mamman själv eller tillsammans med sin partner.

Pris 995:-

Stora gravidpaketet:

Fotografering, inkl. 2st utskrifter i 13×18 cm och 6st högupplösta bilder

Allt rampljus på er. Vi har lite längre tid på oss och tar fram lite olika komponering, kanske byter bakgrund kanske byter kläder. Det här paketet passar både för enskilda bilder på mamma + mage, men också med partner och storasyskon. Vi fotograferar en serie med bilder varav ni väljer ut 2st för utskrift i 13×18.

Pris 2195:-

 

Vill ni beställa fler utskrifter av era bilder eller göra något lite extra, kanske ett collage eller någon annan effekt. Se vidare under Utskrifter/Tillval

Att tänka på inför fotograferingen

Fundera igenom vad för typ av bilder ni förväntar er. Ljusa, glada, mörka eller kanske sensuella. Vi är noga med att era önskemål kommer i första hand så att era minnen blir precis som ni tänkt er. Vi träffar er därför gärna någon gång innan fototillfället för att få en bild av era önskemål och så vi kan förbereda oss på bästa sett.

Vill ni ha bilder som är lite mer intima och avklädda, med bar mage eller i till exempel underkläder är det bra att tänka på att inte ha för åtsittande kläder innan fotograferingen. Byxor, toppar och kanske framförallt strumpor har en tendens att efterlämna märken på kroppen. Så för att undvika det är det bra att mamman har mjuka löst sittande kläder timmarna innan ni ska fotograferas.

För en mer påklädd fotografering är så välj gärna figurnära kläder som framhäver den vackra magen. Det är ju just det som är den springande punken med den här typen av fotografering.

Välkomna!

 

 

 • Öppet för Drop-in

  Förändringar:
  Tis 5/12: Stänger vi kl.17.00
  Ons: 6/12: Stängt
  Drop-in:
  Mån, Ons, Fre: 10.00 – 14.00
  Tis & Tors: 14:00 – 18:00

  Annan tid för nytt körkortsfoto eller foto till ID-kort? Hör av dig så fixar vi det! Susanne: 0730887799

 • Hitta Hit

  Utanför Studions entré finns förhyrda parkeringar, p -plats nr 9 är vår. Klicka så öppnas kartan större.
 • Dags att förnya körkortet?

  Körkortsfoto ID-foto Det tar bara ca 10min och bilderna får du med dig på en gång! Priser körkortsfoto hittar du här.