Utskrifter/Tillval

Prislista utskrifter och tillval

förstoringar och utskrifterVill ni beställa fler utskrifter och förstoringar av era foton från en fotosession hos oss, eller har ni en egen bild som ni vill få utskriven finner ni information om priser och storlekar lite längre ned under rubriken ”Utskrifter/Förstoringar”

Vi kan hjälpa dig att ta fram kopior från digital fil på exempelvis en usb-sticka, men också från en papperskopia. Hur resultatet blir beror självklart mycket på bildens kondition, originalupplösning och skärpa. Är fotografiet skadad eller har tappat färg går det oftast att fixa till med lite extra redigering (förenat med en kostnad).

Framtagning från papperskopia tillkommer en startavgift på 50:-

Ibland vill man göra något lite extra med sina bilder, under rubriken ”Tillval” lite längre ned hittar ni exempel på sådant.

Alla utskrifter sker med professionella bläckstråleskrivare från Epson och Canon. Vi använder endast professionellt fotopapper och originalbläck för högsta kvalitet och livslängd.

Utskrifter/Förstoringar styck

10x15cm:
Glossy: 30:-

13x18cm:
Glossy: 90:-

A4 (210x297mm):
Välj mellan
Matte, Satin och Glossy: 150:-

A3 (297x420mm):

Välj mellan
Matte, Satin och Glossy: 340:-

Fine art paper: 610:-

A2 (420x594mm):

Satin: 675:-
Fine Art Paper: 995:-

Canvas
Kan vi trycka på plats upp till yttermått 30×40 cm.
För störr storlekar använder vi ett professionellt labb och leveranstiden är ca 14 dagar

Pris får på begäran

Tillval:

En familjefotografering med Collage, svart ramBildkollage 30x30cm eller 40x40cm av 4 bilder

Fyra stycken bilder på en utskrift i 30x30cm eller 40x40cm. Finns som tillval till våra fotopaket som innehåller fyra bilder eller fler.

Pris 30x30cm 795:-
Pris 40x40cm 995:-

Digitala bilder:

För er som har fotograferats hos oss och vill beställa era bilder i digitalt format går även det bra. Ni kan välja mellan högupplösta eller webbanpassade lågupplösta. Vill ni visa era bilder på facebook eller en blogg så rekommenderar vi de lågupplösta så att filerna inte är så stora och ”tunga” för internet att hantera. Dessutom optimeras även skärpa och färg för just detta ändamål. Du bör välja det högupplösta alternativet om du exempelvis ska använda bilderna till en fotobok eller andra fotoprodukter.

Pris webbanpassad lågupplöst: 150:- /st
Pris högupplöst: 350:- /st

Redigering, specialeffekter & Retusch:

Debiteras efter tidsåtgång

Ibland vill man göra något lite extra med sina bilder. Exempel på två vanliga redigeringsuppdrag vi får är dels att göra själva bilden i svart-vitt men ta fram några detaljer i färg, och en annan är att låta två bilder flyta ihop till en.

Retuschering av en bild gör man när man vill ha bort något oönskat från fotografiet. Det kan vara något i bakgrunden, eller kanske ett sår som man vill ha bort.

För att kunna få en prisuppgift på just ert önskemål behöver vi veta vad ni vill uppnå med er bild. Priset variera beroende på omfattningen av arbetet.

Light: 150:-
Medium: 300:-
Max: 660:-
Max+: 830:-

 

  • Boka tid för körkortsfoto

    Körkortsfoto ID-foto Behöver du en tid för nytt körkortsfoto eller foto till ID-kort? Vi gör även bilder till pass och visum. Hör av dig så bokar vi en tid!

    Vi nås lättast på telefon mellan 10-17 Susanne: 0730887799 Priser körkortsfoto hittar du här.

  • Hitta Hit

    Utanför Studions entré finns förhyrda parkeringar, p -plats nr 9 är vår. Klicka så öppnas kartan större.