• Förändringar: Måndag 11/6 Stänger vi 12.00. Fredag 15/6 STÄNGT. 19-22 juni STÄNGT

Familjefotografering

Familjefotografering 4 generationer i studioSamla hela familjen på en härlig familjefotografering, ett minne för livet. Kanske vill ni ha lite nya unika bilder till familjealbumet eller ha ett vackert fotografi till väggen. Prata gärna igenom med varandra hur ni skulle vilja komponera era bilder. I studion har vi även bakgrunder av olika slag och ni får gärna komma förbi och titta på olika exempel. Självklart hjälper vi er med idéer om ni vill ha lite mer inspiration.

Finns det yngre familjemedlemmar är det bra att boka en tid för familjefotograferingen då barnets humör brukar vara på topp.

Fotograferingen

Fotograferingen sker antingen i vår fotostudio eller utomhus i vårt närområde. Ni väljer själva vad som passar just Er.

1-2 veckor efter fotograferingen får ni en webb-länk och ett lösenord mailat till er. Ni kan nu i lugn och ro kan förhandsgranska era bilder på vår hemsida för urval. Tänk på att förhandsvisningen kan skilja sig något mot originalet beroende på upplösning och inställning på eran dataskärm. Bilderna förhandsvisas anpassade för webben, vilket betyder att bilderna fungerar jättebra på datorskärmar. Det går däremot inte att skriva ut dem i större storlek med bra kvalitet. Tänk också på att bilden alltid är skyddad av upphovsrätten.

Paket alternativ 1:

En ganska kort fotosession för framtagning av en bild. Passar dig som helt enkelt bara vill ha ett vackert familjefotografi.

Familjefotografering inkl. 1st utskrift.

Inkl utskrift i A4 (21x30cm) Pris 840:-

Inkl. utskrift i A3(30x42cm) Pris 1050:-

Ni har självklart möjlighet att beställa fler utskrifter av er bild i valfria storlekar från 10x15cm upp till A2(60x42cm) och även canvas.

Paket alternativ 2:

Familjefotografering inkl. 4st olika bilder i 13×18 utskrift.

Vi fotograferar så vi kan få fram 4 olika fina bilder på er. Perfekt för albumet eller att ge bort till släkt och vänner.

Pris 1185:-

Paket alternativ 3:

Familjefotografering inkl. högupplösta bilder och 1 utskrift i A4

Här fotograferar vi så att ni får en serie med bilder. Valfri bild får ni på en utskrift i A4 format. Ni får även bilderna fult redigerade högupplösta i digitalt format. I priset ingår rätten att fritt använda bilderna för privat bruk, t ex i fotoböcker, på facebook, bildspel, utskrifter osv. Bilden är dock alltid skyddad av upphovsrätten.
Ska ni använda era bilder på webben, t.ex. på facebook eller en blogg, bör ni tänka på att webbanpassa bilden innan då filen är väldigt stor och ”tung” och många plattformar helt enkelt bara skalar ner bilderna och då kan resultatet bli hur som helst. Självklart är detta något vi kan hjälpa er med så era bilder blir lika fina och skarpa även på webben. Se pris under tillval

a) 6st högupplösta bilder och valfri bild i A4 utskrift

Pris: 2295:-

b) 12st högupplösta bilder och valfri bild i A4 utskrift

Pris: 4185:-

Övrigt

Vill ni beställa fler utskrifter av era bilder eller göra något lite extra, kanske ett collage eller någon annan effekt. Se vidare under Utskrifter/Tillval

Några tips inför familjefotograferingen:

Finns det mindre barns som ska vara med vid fotograferingen kan det vara bra att planera lite och förbereda barnet. Man vet inte hur mycket små barn förstår när man pratar med dem. Men prata gärna med ert barn, även om det är ett litet barn, om vad ni ska göra och att ni nu ska till fotograferingen.

Då ger ni också barnet en möjlighet att vänja sig vid tanken och vara beredd på vad som ska ske.

Något som också kan vara bra är att ha med något barnet känner sig trygg med, favoritleksaken eller någon musik som barnet gillar. Ett mätt och utvilat barn är också som bekant oftast ett mycket gladare barn.

Prata med er fotograf om ni undrar något inför er familjefotografering.


 • Glad Sommar

 • Förändring öppetider

  Måndag 11/6 stänger vi 12.00
  Fredag 15/6 stängt
  19-22 juni stängt

 • Öppet för Drop-in

  Drop-in vid ordinarie öppettider:
  Mån, Ons, Fre: 10.00 – 14.00
  Tis & Tors: 14:00 – 18:00

  Annan tid för nytt körkortsfoto eller foto till ID-kort? Hör av dig så fixar vi det! Susanne: 0730887799

 • Hitta Hit

  Utanför Studions entré finns förhyrda parkeringar, p -plats nr 9 är vår. Klicka så öppnas kartan större.
 • Studentskylt

  Studentplakat unik design Välj bland unika och färgglada designer på er studentskylt här.
 • Förnya körkortet eller ID?

  Körkortsfoto ID-foto Det tar bara ca 10min och bilderna får du med dig på en gång! Priser körkortsfoto hittar du här.