• 2/7 till 15/7 Endast dropp-in för körkortsfoto 35x45mm, andra storlekar kräver tidsbokning 

Barnfotografering

barnfotografering i studioBarnfotografering kan ibland vara den största utmaning en fotograf kan ställas inför. Att fotografera barn kräver att man är lyhörd och ger barnet utrymme att anpassa sig. Vi erbjuder flera olika paket för barnfotografering (se längre ner).

När ni och barnet anländer tar vi oss en liten stund för att bekanta oss med varandra innan man börjar fotografera. Ni får med fördel titta förbi med barnet innan fotograferingen och kika på hur studion ser ut och träffa oss. Vi vet av erfarenhet att barnet då känner sig mer bekväm och avslappnad när fotograferingsdagen kommer.

Det kan hända att barnet på  fotograferingsdagen inte alls är den solstrålen ni är vana att se och då inte heller är på humör för att fotograferas. Oftast så löser det sig och barnet visar sin bästa sida även för oss. Vi har leksaker i studion och har god vana med barn. Men visar det sig att det inte alls är lämpligt denna dag så är det kanske bättre att vi bokar en ny tid* för fotografering åt er. För självklart ska både ni och barnet känna er bekväma med situationen.

Med er hjälp kommer vi leverera roliga vackra och kärleksfulla bilder på era barn!

Fotograferingen

Barnfotograferingen sker antingen i vår studio eller utomhus i vårt närområde. Ni väljer själva vad som passar just Er. I studion har vi olika bakgrunder att välja mellan beroende på tycke och smak. Priser för barnfotografering finns längre ner på sidan.

1-2 veckor efter fotograferingen får ni en webb-länk och ett lösenord mailat till er. Ni kan nu i lugn och ro förhandsgranska era bilder på vår hemsida för urval.

Tänk på att förhandsvisningen kan skilja sig något mot originalet beroende på upplösning och inställning på eran dataskärm. Bilderna förhandsvisas  anpassade för webben, vilket betyder att bilderna fungerar jättebra på datorskärmar. Det går däremot inte att skriva ut dem i större storlek med bra kvalitet. Tänk också på att bilden alltid är skyddad av upphovsrätten.

Är det mer än ett barn som ska fotograferas tillkommer ett Syskontillägg på 160kr/syskon.

Barnfotografering Paket 1:

Fotografering inkl. 1st utskrift. Pris från: 650:-

En kort fotosession för framtagning av en bild. Passar dig som helt enkelt bara vill ha ett vackert fotografi av ditt barn. Vid syskonfotografering förutsätts att barnen fotograferas tillsammans.

Inkl utskrift i A4 (21x30cm) Pris 650:-

Inkl. utskrift i A3(30x42cm) Pris 850:-

Ni har självklart möjlighet att beställa fler utskrifter av er bild i valfria storlekar från 10x15cm upp till A2(60x42cm) och även canvas.

Barnfotografering Paket 2:

Fotografering inkl. 4st olika bilder i 13×18 utskrift. Pris: 995:-

Vi fotograferar så vi kan få fram 4 olika fina bilder på ert barn. Perfekt för albumet eller att ge bort till släkt och vänner.

Barnfotografering Paket 3:

Fotografering inkl. högupplösta bilder på DVD och 1 utskrift i A4. Pris från: 2295:-

Här fotograferar vi så att ni får en serie med bilder. Valfri bild får ni på en utskrift i A4 format. Ni får även bilderna fullt redigerade högupplösta i digitalt format. I priset ingår rätten att fritt använda bilderna för privat bruk, t ex i fotoböcker, på facebook (dock kan bilderna behöva webbanpassas innan. se tillval), bildspel, utskrifter osv. Bilden är dock alltid skyddad av upphovsrätten.

5st högupplösta bilder på DVD och valfri bild i A4 utskrift. Pris: 2295:-

10st högupplösta bilder på DVD och valfri bild i A4 utskrift. Pris: 3995:-

Övrigt:

*Ombokning av fotografering: 150:-

Vill ni beställa fler utskrifter av era bilder eller göra något lite extra, kanske ett collage eller någon annan effekt. Se vidare under Utskrifter/Tillval

Några tips inför er fotograferingen:

Man vet inte hur mycket små barn förstår när man pratar med dem. Men prata gärna med ert barn, även om det är ett litet barn, om vad ni ska göra och att ni nu ska till fotograferingen.

Då ger ni också barnet en möjlighet att vänja sig vid tanken och vara beredd på vad som ska ske.

Något som också kan vara bra är att ha med något barnet känner sig trygg med, favoritleksaken eller någon musik som barnet gillar. Ett mätt och utvilat barn är också som bekant oftast ett mycket gladare barn.

Prata med er fotograf om ni undrar något inför er barnfotografering.


 • Glad Sommar

 • Förändring öppetider

  2/7 till 15/7 Endast dropp-in för körkortsfoto 35x45mm, andra storlekar kräver tidsbokning

 • Dropp-in Tider 2/7 till 19/8

  Nu är det sommartider
  Mån, Tis: 13.00-17.00
  Ons: 10.00-14.00

  Tors-Sön Stängt

  Annan tid för nytt körkortsfoto eller foto till ID-kort? Hör av dig så försöker vi fixa det!

  Tel:0734-308393

 • Hitta Hit

  Utanför Studions entré finns förhyrda parkeringar, p -plats nr 9 är vår. Klicka så öppnas kartan större.
 • Studentskylt

  Studentplakat unik design Välj bland unika och färgglada designer på er studentskylt här.
 • Förnya körkortet eller ID?

  Körkortsfoto ID-foto Det tar bara ca 10min och bilderna får du med dig på en gång! Priser körkortsfoto hittar du här.